[O2] Fotele - przeróbka regulacji z ręcznej na elektryczną.
Zwiń
X
-
[O2] Fotele - przeróbka regulacji z ręcznej na elektryczną.
Ktoś wie może jak przerobić fotel z ręczną regulacją na regulację elektryczną z pamięcią? Na forum znalazłem jedynie swap foteli, ale to mnie nie interesuje póki co. Czy wystarczy jedynie dołożyć silniki i podpiąć kable czy jest to grubsza rzeźba?
-
-
spc, było to juz robione
kolega elzygmunto dokładał u siebie w aucie
nie opłaca się przerabiać, trzeba kupić fotel ze sterowaniem( bo w O2 był tylko lewy elektryczny)
Michał ogarnął temat 2 foteli w ten sposób, że załozył drugi od anglika
poza tym potrzebujesz sterowniki foteli, wiązki i moduły drzwiprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spcCzy wystarczy jedynie dołożyć silniki i podpiąć kable czy jest to grubsza rzeźba?
najlepiej jak pisze pitrek_gdy, założyć fotele gotowe, bo wtedy wystarczy zasilanie podać i fotele będą jeździć
jak byś chciał z pamięcią to wtedy będzie grubsza rzeźba->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Dzięki, będę kombinował. Jak nie wyjdzie, to chyba kupię tylko fotel kierowcy i przełożę obicie ze swojego. Zależy mi na pamięci, bo na zmianę jeżdżę ja i żona, a preferencje odnośnie ustawienia mamy diametralnie inne i za każdym razem jak ona przestawi nie mogę utrafić w swoje ustawienie. I to samo w drugą stronę
Komentarz
-
-
zgadza się oba elektryczne, ale pamięć tylko kierowcy->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
2 tysie za komplet foteli i kanapę z Jetty... z Superba stołki w dobrym stanie to już 3 tysie. Pojedynczych na razie nie znalazłem. Póki co odpuszczę, extra wygoda wciskania 1 przycisku nie jest warta 2 tysiaków. Mam znajomego magika, gość wyczynia cuda z elektryką i elektroniką - zapytam jak ewentualnie za ile on by widział przeróbkę fotela.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spc2 tysie za komplet foteli i kanapę
Zamieszczone przez krzynolpamięć tylko kierowcyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez spc2 tysie za komplet foteli i kanapę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spcak że kupno całości mija się z celem
ale on modził też inne rzeczy w swoim aucie :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spcskóra jest w bdb stanie, nigdzie nie przetarta i nie popękana->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
pamiętaj tylko, że fotele z Superba nie są P&P jeżeli chodzi o elektrykę, choć wtyczka faktycznie ta sama, to różnica polega na tym, że sterownik grzania tyłka jest poza fotelami, natomiast w O2 jest w fotelu pasażera. Niby nic, ale jednak nie pasują i trzeba pamiętać to przerobić.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezMaicroft,
zgadza się, w Superbie można regulować osobno wysokość przodu jak i tyłu a także wysokość podparcia lędźwiowego (nie wiem jak w O2).Moja była "Czarnula" O2 (swap 2.0 FSI)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33422
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolZamieszczone przez spcskóra jest w bdb stanie, nigdzie nie przetarta i nie popękanaDzięki za podpowiedź
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezz tą sprzedażą to ostrożnie, bo się można niemiło rozczarować i mieć pełną piwnicę gratów, albo śmietnik...
Komentarz
-
Komentarz